Maak van elk klantcontact een geslaagde klantervaring.

Voor ons is samenwerking de basis van onze dienstverlening. Want ook al gaan we altijd 100% voor een geslaagde klantervaring in jouw organisatie of bedrijf, we kunnen het niet alleen. We geloven rotsvast in een nauw partnership waarbij onze experts jou helpen om samen doelen te bereiken en duurzame oplossingen en processen te implementeren.

Ontdek onze aanpak

ContactExpert ContactExpert ContactExpert
01

Onze experts behandelen jouw klantinteracties.

Onze ervaren klantendienstmedewerkers behandelen je klantcontacten bij jou op locatie samen met je eigen interne Customer Service medewerkers. Zo beschik je over een schaalbare en flexibele oplossing die de tevredenheid van je klanten verhoogt én je niet afleidt van je corebusiness.

Insourcing oplossingen

02

Samen met jou ondersteunen en managen onze experts jouw interne team

Breng de medewerkers van je inhouse klantendienst in topvorm met de ondersteuning van echte ContactExperts. Onze leidinggevenden managen je eigen medewerkers én onze ContactExpert medewerkers op jouw locatie en sturen het team bij met oog voor de aanwezige skills, de bestaande processen en de doelen van je bedrijf.

Managed insourcing oplossingen

Bedrijfsproces optimalisatie
03

ContactExpert analyseert en optimaliseert je klantinteracties, processen en inbound marketing.

Hoe kan het beter, efficiënter en klantgerichter? Met die vragen scannen onze experts je interne klantendienst en tekenen ze een plan uit waarmee jullie samen je klantinteracties, processen en inbound marketing naar een hoger niveau brengen. Het delen van onze customer contact expertise zoals Project Management, Training & Quality, Forecast & Capacity, in functie van kostenverlaging, innovatie en digitalisering staat hier centraal.

Business Process Optimisation oplossingen

Insights

Heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de klantendienst voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne klantendienst naar het volgende niveau tilt.

Het effect van uitstekend klantcontact

Een uitstekende afhandeling van een klantvraag of een commercieel gesprek is een direct resultaat van de klantendienstmedewerker. De impact van een goed klantcontact reikt echter verder dan directe voordelen en vindt ook zijn weerslag in heel wat andere onderdelen en departementen binnen de bedrijfsvoering.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen ter indijking van het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. Die manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.
BETER KLANTCONTACT? NEEM CONTACT OP MET CONTACTEXPERT.

Waarmee kunnen we je helpen?