Customer service oplossingen

Wens je de customer service in je bedrijf verder te professionaliseren? Ben je op zoek naar ervaren medewerkers of coaching voor je interne klantendienst?

ContactExpert geeft jouw bedrijf meer flexibiliteit en maakt je beter bereikbaar voor je klanten. Naast een uitmuntende operationele invulling kan je bij ContactExpert ook terecht voor een analyse van je klantcontacten. Met die inzichten tekenen onze experts een strategie uit en ga je samen met hen aan de slag om de klantervaring te verbeteren.

How can your customer service exceed expectations - Hoe zorg je ervoor dat je klantendienst de verwachtingen overtreft
01

Onze ervaren klantendienstmedewerkers behandelen je klantcontacten bij jou op locatie, zelfstandig of in samenwerking met je eigen interne Customer Service medewerkers. Zo beschik je over een schaalbare en flexibele oplossing die de tevredenheid van je klanten verhoogt én je niet afleidt van je corebusiness.

Outsourcing oplossingen

02

Samen met jou ondersteunen en managen onze experts jouw interne team

Breng de medewerkers van je inhouse klantendienst in topvorm met de ondersteuning van echte ContactExperts. Onze leidinggevenden managen je eigen medewerkers én onze ContactExpert medewerkers op jouw locatie en sturen het team bij met oog voor de aanwezige skills, de bestaande processen en de doelen van je bedrijf.

Managed insourcing oplossingen

Bedrijfsproces optimalisatie
03

ContactExpert analyseert en optimaliseert je klantinteracties, processen en inbound marketing.

Hoe kan het beter, efficiënter en klantgerichter? Met die vragen scannen onze experts je interne klantendienst en tekenen ze een plan uit waarmee jullie samen je klantinteracties, processen en inbound marketing naar een hoger niveau brengen. Het delen van onze customer contact expertise zoals Project Management, Training & Quality, Forecast & Capacity, in functie van kostenverlaging, innovatie en digitalisering staat hier centraal.

Bedrijfsproces optimalisatie oplossingen

Insights

Heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de klantendienst voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne klantendienst naar het volgende niveau tilt.

Het effect van uitstekend klantcontact

Een uitstekende afhandeling van een klantvraag of een commercieel gesprek is een direct resultaat van de klantendienstmedewerker. De impact van een goed klantcontact reikt echter verder dan directe voordelen en vindt ook zijn weerslag in heel wat andere onderdelen en departementen binnen de bedrijfsvoering.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen ter indijking van het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. Die manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen we je helpen?