Over ContactExpert

Samen naar een betekenisvolle klantervaring.

De customer service van je bedrijf naar het hoogste niveau tillen, dat doe je samen met ContactExpert. Onze experts bieden je inhouse oplossingen om samen met je team een excellente customer experience te realiseren. Elk klantcontact opnieuw.

Meaningful experiences make meaningful relationships.

Elk contact tussen je organisatie en jouw (potentiële) klant is een kans om jullie relatie op te bouwen en te versterken. We geloven er rotsvast in dat een positief klantcontact aan de basis ligt van een sterke klantenbinding.

Bij ContactExpert willen we niet zomaar een klantcontact afhandelen, maar een sublieme klantervaring creëren. Met ervaren mensen, die bij jou op locatie werken en iedereen vriendelijk te woord staan. Gepassioneerd en met de juiste competenties.

Onze medewerkers worden specifiek geselecteerd aan de hand van ons bewezen instroommodel. Hiermee kunnen we de selectieprocedure aanzienlijk verkorten en kunnen we de garantie bieden op ervaren medewerkers, die samen met jou zorgen voor een excellente klantbeleving en zo de beoogde doelen kunnen waarmaken. Geëngageerde mensen die zich door hun ervaring snel kunnen inleven in jouw bedrijfscultuur en die we continu ondersteunen met workshops en opleidingen. Want we streven er steeds naar het beste in elkaar naar boven te halen én mekaar aan te vullen.

ContactExpert als je betrouwbare partner.

Versterk je klantendienst met de expertise en insourcing oplossingen van ContactExpert. Met onze kennis en motivatie geef je je klanten én je team meer vertrouwen. En daar wordt je business alleen maar beter van.

  • Snelle, flexibele en schaalbare insourcing oplossingen op maat van je organisatie en beoogde doelen
  • Ervaren en gemotiveerde medewerkers die bij jou op locatie werken
  • Uitgebreide expertise op vlak van customer service
  • Krijg concrete inzichten en data over je huidige werking

ContactExpert in beeld

Historiek

ContactExpert ontstond als Managed Insourcing Solutions unit van IPG onder de Koramic2Engage koepel. Door de groei van onze activiteiten en expertise werd ContactExpert in 2020 een aparte onderneming, die stevig verankerd blijft binnen Koramic2Engage. In 2021 werd ook een Nederlandse ContactExpert-tak opgericht.

  • 2008 - Start als Managed Insourcing Solutions unit van IPG
  • 2013 - De insourcing activiteit wordt geleidelijk uitgebreid in Nederland
  • 2017 - 40 medewerkers actief
  • 2019 - Experts worden ruim ingezet voor Planning & Capacity, Coaching en Training
  • 2020 - ContactExpert wordt een zelfstandige onderneming onder Koramic2Engage
  • 2021 - 100 medewerkers actief bij 14 klanten en de oprichting van ContactExpert in Nederland
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen we je helpen?