Business Process Optimisation

ContactExpert analyseert en optimaliseert uw klantinteracties, processen en inbound marketing.

Welke customerprocessen in uw organisatie zouden beter gestroomlijnd kunnen worden? Welk niveau hebben uw klantinteracties? Hoe efficiënt is uw inbound marketing-aanpak? Al deze zaken kosten veel tijd en inspanning. Tegelijkertijd wilt u ze flexibel kunnen aanpakken, maar ervaart u de voortdurende druk om kosten te verlagen én een toenemende administratieve last door een veranderende wetgeving. Gelukkig kunnen wij voor veel processen een gepaste insourcing-oplossing bieden. 

Met Business Process Optimisation (BPO) optimaliseert ContactExpert de customer experience van uw klanten. Onze experts nemen uw klantenservice grondig onder de loep. Afgestemd op uw doelen en plannen maken wij een analyse van klantinteracties, processen en marketing. Hoe kan het beter, efficiënter, klantgerichter? Waar is TCO-reductie mogelijk? Waar kan innovatie of digitalisering voor progressie zorgen?

Project management, Training & Quality en Forecast & Capacity hebben geen geheimen voor onze experts. Zij zetten hun ervaring maximaal in én delen deze met uw team om uw bedrijf te laten groeien.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner die u bij u op locatie werk uit handen neemt, terwijl u zelf aan het roer blijft? Focust u liever op de kernactiviteiten van uw organisatie? Dan zijn onze insourcing-oplossingen het juiste antwoord. 

We helpen u graag verder.

De voordelen van BPO

  • Kostenbesparing, flexibiliteit en continuïteit
  • Focus op kernactiviteiten
  • Meer grip op het proces
  • Kwaliteitsinjectie bij uw klantenservice
Oplossingen

Verbeter uw klantervaring

Onze ervaren customer service medewerkers behandelen uw klantcontacten bij u op locatie samen met uw interne klantendienst.

Onze experts managen en ondersteunen uw team

Insights

Insights, heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de customer service voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne customer service naar het volgende niveau tilt.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen tijdens het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. De manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.

Van authenticiteit tot loyaliteit

Klanten zijn net zoals jij en ik, van vlees en bloed met gedachten, doelen en dromen. Logisch? Toch lijkt het vaak dat bedrijven zich dit niet meer herinneren en zakelijke prioriteiten overwinnen. Natuurlijk is het zakelijke belangrijk, maar wat als net dat menselijke aspect klanten loyaal maakt?
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?