Managed Insourcing

Onze experts managen en ondersteunen uw team 

Bent u op zoek naar volledige ontzorging als het gaat om het verbeteren van de klantervaring of bent u op zoek naar snel inzetbare en ervaren medewerkers om uw klantenservice te versterken of te managen? Maar u wilt het klantcontact wél fysiek in huis houden? Kies dan voor onze managed insourcing-oplossing. 

Als organisatie of bedrijf haalt u de kennis en ervaring van onze experts in huis: een managed insourcing team kan uw klantcontacten volledig zelfstandig en efficiënt afhandelen.

Door bij u op locatie te werken wordt ons team onderdeel van uw organisatie. Niet alleen houden we zo de communicatielijnen kort, maar door dit nauwe partnerschap kunnen we ook de bedrijfsprocessen blijvend verbeteren. Hierbij staat the voice of the customer steeds centraal.

Wij coachen en managen het klantcontactteam, waken over de kwaliteit en werken resultaatgericht. Het behalen van de afgesproken KPI's is volledig onze verantwoordelijkheid. Zo kunt u zich als organisatie of bedrijf focussen op uw corebusiness. 

Onze experts hebben bewezen ervaring op het gebied van klantinteracties. Zij weten precies hoe customer services werken en zijn getraind om elke interactie op de meest klantvriendelijke en effectieve manier af te handelen. Bovendien bepaalt u samen met ons wie u wenst in te zetten op basis van uw behoeften. 

Onze medewerkers worden specifiek geselecteerd aan de hand van ons bewezen instroommodel. Zo kunnen wij de selectieprocedure aanzienlijk verkorten en u ervaren medewerkers bieden, die samen met u zorgen voor een excellente klantbeleving en de beoogde doelen kunnen waarmaken. U bent verzekerd van ervaren medewerkers die zich snel kunnen inwerken en in uw bedrijfscultuur passen. 

Ook kunnen wij extra diensten leveren zoals planning, projectmanagement, training & quality, forecast & capacity, en advies geven indien gewenst. 

Wij helpen u graag verder.
 

De voordelen van managed insourcing

  • Oog voor uw klanten in uw dagelijkse activiteiten én toekomstige ontwikkelingen
  • Klantenservice als inherent onderdeel van uw organisatie
  • U kunt zich focussen op uw corebusiness
  • Korte opstartfase met garantie op medewerkers met bewezen ervaring
  • Externe expertise tilt uw klantcontact naar een hoger niveau 
  • Schaalbaar en flexibel inzetten van getrainde experts
  • Kostenbesparing door maximale efficiëntie 
Oplossingen

Verbeter uw klantervaring

Onze ervaren customer service medewerkers behandelen uw klantcontacten bij u op locatie samen met uw interne klantendienst.

ContactExpert analyseert en optimaliseert uw klantinteracties, processen en inbound marketing.

Insights

Insights, heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de customer service voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne customer service naar het volgende niveau tilt.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen tijdens het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. De manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.

Van authenticiteit tot loyaliteit

Klanten zijn net zoals jij en ik, van vlees en bloed met gedachten, doelen en dromen. Logisch? Toch lijkt het vaak dat bedrijven zich dit niet meer herinneren en zakelijke prioriteiten overwinnen. Natuurlijk is het zakelijke belangrijk, maar wat als net dat menselijke aspect klanten loyaal maakt?
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?