Customer service oplossingen

Wilt u de customer service in uw bedrijf verder professionaliseren? Zoekt u ervaren medewerkers of coaching voor uw klantenservice? Wilt u uw processen optimaliseren?

ContactExpert geeft uw bedrijf meer flexibiliteit en maakt u beter bereikbaar voor uw klanten. Naast een uitmuntende operationele invulling kunt u bij ContactExpert ook terecht voor een analyse van uw klantcontacten. Aan de hand van deze inzichten werken onze experts een strategie uit en gaat u samen met hen aan de slag om de klantervaring te verbeteren.

How can your customer service exceed expectations - Hoe zorg je ervoor dat je klantendienst de verwachtingen overtreft
01

Onze experts behandelen uw klantinteracties.

Onze ervaren medewerkers behandelen uw klantcontacten bij u op locatie, samen met uw interne klantenservice. Zo beschikt u over een schaalbare en flexibele oplossing die de tevredenheid van uw klanten verhoogt én u niet afleidt van uw corebusiness.

Onze outsourcing oplossingen

02

Onze experts managen en ondersteunen uw team.

Breng de medewerkers van uw interne customer service in topvorm met de ondersteuning van echte ContactExperts. Onze leidinggevenden managen uw eigen medewerkers én onze ContactExpert-medewerkers op uw locatie en sturen het team bij met oog voor de aanwezige vaardigheden, de bestaande processen en de doelen van uw bedrijf.

Onze managed insourcing oplossingen

Bedrijfsproces optimalisatie
03

ContactExpert analyseert en optimaliseert uw klantinteracties, processen en inbound marketing.

Hoe kan het beter, efficiënter en klantgerichter? Met die vragen scannen onze experts uw customer service en werken zij een plan uit waarmee u samen uw klantinteracties, processen en inbound marketing naar een hoger niveau brengt. Het delen van onze customer contact-expertise, zoals Project Management, Training & Quality en Forecast & Capacity, met het oog op kostenverlaging, innovaties en digitalisering staat hierbij centraal,

Onze Bedrijfsproces optimalisatie oplossingen

Insights

Insights, heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de customer service voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne customer service naar het volgende niveau tilt.

Het effect van uitstekend klantcontact

Een uitstekende afhandeling van een klantvraag of een commercieel gesprek is een direct resultaat van de klantcontact medewerker. De impact van een goed klantcontact reikt echter verder dan directe voordelen en vindt ook zijn weerslag in heel wat andere onderdelen en afdelingen binnen de bedrijfsvoering.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen tijdens het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. De manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?