ContactExpert aanpak

Maak van elk klantcontact een geslaagde klantervaring.

Elk klantcontact is een kans om een waardevolle relatie op te bouwen tussen klant en bedrijf. En daar gaan we voor, samen met jou. Een nauw partnership is daarbij de basis van alles. 

Onze uitgebreide expertise en ervaring zijn het perfecte vertrekpunt voor een samenwerking waarbij we je klantendienst doorheen elke fase leiden: opstart, optimalisatie of transformatie. Elk proces kunnen we geheel of gedeeltelijk overnemen zodat jij volledig ontzorgd wordt. 

Afhankelijk van je behoefte, kan de samenwerking verschillende vormen aannemen: versterking van je team met de juiste experts, een project dat je graag volledig aan ons overlaat of advies waarmee je team aan de slag kan. Wij werken op maat, denken oplossingsgericht, zijn flexibel en transparant. Beslissingen doorheen de samenwerking maken we steeds samen.

We geloven rotsvast dat mensen het verschil maken. Daarom selecteren we onze gemotiveerde experts steeds specifiek voor jouw opdracht, en werken we samen met je team aan een doordachte en duurzame klantgerichte aanpak op alle niveaus. Altijd ter plaatse, om snel en efficiënt je team, processen én bedrijfscultuur te leren kennen.

Meaningful experiences make meaningful relationships.

 

 

Onze experts & partners aan het woord

Zo verhelderend!

In het kader van continue verbetering zijn we bij Start People steeds op zoek naar opportuniteiten om de productiviteit van onze administratieve helpdesk te optimaliseren. Geen sinecure door de pieken en dalen in het werkvolume.

Eén van deze opportuniteiten vonden we bij ContactExpert. Binnen de maand startte een ervaren projectmanager van ContactExpert op die niet over één nacht ijs ging. Na vier weken intensieve analyse, gaande van interviews met medewerkers tot het zelf mee uitvoeren van verschillende taken, werden de mogelijke optimalisaties in kaart gebracht. Een maand later stonden verscheidene concrete verbeteringsprojecten in de steigers met als resultaat: projecten afgerond, productiviteit geoptimaliseerd en zowel interne als externe tevredenheid verhoogd.

Het is zo verhelderend te kunnen samenwerken met een partner die, zonder doorgedreven kennis van de organisatie, wel de uitdagingen van de business begrijpt en zeer snel met feitelijke oplossingen komt.

Kelly De Regge, Unit Manager Mid-Office, Start People
Kelly De Regge
Functie
Unit Manager Mid-Office - Start People

Alexander Roth

“Ik mail jou deze keer niet om mijn ongenoegen, frustraties en wanhoop te uiten, maar… om jou oprecht te bedanken. Jullie hebben allemaal vast geen gemakkelijke job en bovendien was ik zelf ook steeds minder vriendelijk naarmate de weken voorbij gingen. Maar jij was iemand die dat niet liet merken aan de telefoon en die mij ervan kon overtuigen dat je al het nodige zou doen om mij verder te helpen.”

Dit is een mail die gericht had kunnen zijn aan iedere ContactExpert. We krijgen namelijk allemaal zo’n telefoons vol emotie, een oplossing lijkt nergens te bespeuren. De klant wordt zenuwachtig. En dan, na lang wroeten, vind je toch een manier om echt te helpen.
 
Binnen het project waar ik werk worden wij ContactExperts gezien als mensen die kwaliteit brengen. Dat gebeurt op een zeer bizarre manier: door gewoon te doen wat wij gewoon zijn. Echt luisteren. Altijd net iets meer doen voor de klant. Altijd net iets langer zoeken naar een oplossing. Zo is het ons geleerd. 

Ik merk dat onze opdrachtgever dat echt waardeert en ons vaak complimenten geeft. En zo overkomt het mij zelfs dat ik een zekere trots voel. Ik ben trots op mezelf en op mijn collega’s. Want de klant ziet ons echt als een meerwaarde.

Alexander Roth
Functie
ContactExpert

Johnatan Maquestiau

“Mijn traject bij ContactExpert begon via een kennis die me heeft voorgesteld. Op zoek naar een soortgelijke job, heb ik nu effectief gevonden wat ik zocht. Ik kan van thuis uit werken, en mijn uurrooster maakt het mogelijk mijn bijberoep uit te oefenen. Zo is mijn levenskwaliteit groter, en spendeer ik meer tijd met mijn gezin.

Een groot voordeel van ContactExpert is dat er veel ondersteuning is. En deze is consistent. Van start tot nu, teamcoaches en supervisors staan letterlijk altijd voor je klaar. Ik ben ook zeer blij dat er gekeken wordt naar de persoon die je nu bent, en dat er rekening gehouden wordt met skills/vaardigheden en niet enkel in een ver verleden behaalde diploma's. Op deze manier besef je dat je meer bent dan een nummer, maar effectief een persoon.

Je gaat automatisch nog meer je best doen in het voordeel van je opdrachtgever! De taken liggen verspreid, en dat is aangenaam. Op deze manier blijf je getriggerd, geïnformeerd én is je interesse ook blijvend. De waarden en normen van ContactExpert liggen hoog en het is is fijn om daaraan te (kunnen) voldoen.”

Johnatan Maquestiau
Functie
ContactExpert

Shardy Wauben

Als customer advisor, werken bij onze opdrachtgever op locatie zag ik meteen als een unieke kans.

Ik kwam terecht in een groep van zeer toffe collega’s waar een aangename, gemoedelijke sfeer hing op de werkvloer. Geen dag is hetzelfde door de afwisseling in taken: van telefonisch contact, mails, chat tot het beantwoorden van brieven op papier met daarbovenop het verwerken van een hele waaier aan administratieve taken. 

Het voordeel van werken voor ContactExpert is dat ik gebruik kan maken van alle mogelijkheden. Via het opleidingsplatform Goodhabitz kan ik mij bovendien continu bijscholen op allerlei domeinen.

In de periode dat thuiswerken de norm was, ontvingen we thuis (per post) een aantal keer een verrassing van zowel ContactExpert als onze opdrachtgever als ‘hart onder de riem’. Dat bevestigt dat ons werk als ContactExpert gewaardeerd wordt.“
 

Shardy Wauben
Functie
ContactExpert
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen we je helpen?