Maak van elk klantcontact een geslaagde klantervaring.

Voor ons is samenwerking de basis van onze dienstverlening. Want ook al gaan we altijd 100% voor een geslaagde klantervaring in uw organisatie of bedrijf, we kunnen het niet alleen. Wij geloven in een nauw partnerschap waarbij onze experts u helpen om samen doelen te bereiken en duurzame oplossingen en processen te installeren.

Ontdek onze aanpak

01

Onze experts behandelen uw klantinteracties.

Onze ervaren klantenservice-medewerkers behandelen uw klantcontacten bij u op kantoor, samen met de collega's van uw interne klantenservice. Zo beschikt u over een schaalbare en flexibele oplossing die de tevredenheid van uw klanten verhoogt én u niet afleidt van uw corebusiness.

Onze insourcing oplossingen

02

Onze experts managen en ondersteunen uw team

Breng de medewerkers van uw interne klantenservice in topvorm met de ondersteuning van echte ContactExperts. Onze leidinggevenden managen uw eigen medewerkers én onze ContactExpert-medewerkers op uw locatie en sturen het team bij met oog voor de aanwezige vaardigheden, de bestaande processen en de doelen van uw bedrijf.

Onze managed insourcing oplossingen

Bedrijfsproces optimalisatie
03

ContactExpert analyseert en optimaliseert uw klantinteracties, processen en inbound marketing.

Hoe kan het beter, efficiënter en klantgerichter? Met die vragen scannen onze experts uw klantenservice en werken zij een plan uit waarmee u samen uw klantinteracties, processen en inbound marketing naar een hoger niveau brengt. Het delen van onze customer contact expertise, zoals Project Management, Training & Quality en Forecast & Capacity, met het oog op kostenverlaging, innovatie en digitalisering staat hierbij centraal,

Onze Business Process Optimisation oplossingen

Insights

Insights, heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de customer service voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne customer service naar het volgende niveau tilt.

Het effect van uitstekend klantcontact

Een uitstekende afhandeling van een klantvraag of een commercieel gesprek is een direct resultaat van de klantcontact medewerker. De impact van een goed klantcontact reikt echter verder dan directe voordelen en vindt ook zijn weerslag in heel wat andere onderdelen en afdelingen binnen de bedrijfsvoering.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen tijdens het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. De manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?