ContactExpert aanpak

Maak van elk klantcontact een geslaagde klantervaring.

Elk klantcontact is een kans om een waardevolle relatie op te bouwen tussen de klant en uw bedrijf. Dat is waar wij voor gaan, samen met u. Een nauw partnerschap ligt aan de basis van dit alles.

Onze uitgebreide expertise en ervaring zijn het perfecte vertrekpunt voor een samenwerking waarbij wij uw klantenservice bij elke fase begeleiden: start, optimalisatie of transformatie. Wij kunnen elk proces geheel of gedeeltelijk overnemen, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Afhankelijk van uw behoefte kan de samenwerking op verschillende manieren worden ingevuld: versterking van uw team met de juiste experts, een project dat u graag volledig aan ons overlaat of advies waarmee uw team aan de slag kan. Wij werken op maat, denken oplossingsgericht, zijn flexibel en transparant. Beslissingen worden gedurende de samenwerking steeds samen genomen.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken. Daarom selecteren we onze gemotiveerde experts steeds specifiek voor uw opdracht en werken we samen met uw team aan een doordachte en duurzame "customer first aanpak" op alle niveaus. Altijd op locatie, om snel en efficiënt uw team, de processen én de bedrijfscultuur te leren kennen.

Meaningful experiences make meaningful relationships.

Onze partners aan het woord

Zo verhelderend!

In het kader van continue verbetering zijn we bij Start People steeds op zoek naar opportuniteiten om de productiviteit van onze administratieve helpdesk te optimaliseren. Geen sinecure door de pieken en dalen in het werkvolume.

Eén van deze opportuniteiten vonden we bij ContactExpert. Binnen de maand startte een ervaren projectmanager op die niet over één nacht ijs ging. Na vier weken intensieve analyse, gaande van interviews met medewerkers tot het zelf mee uitvoeren van verschillende taken, werden de mogelijke optimalisaties in kaart gebracht. Een maand later stonden verscheidene concrete verbeteringsprojecten in de steigers met als resultaat: projecten afgerond, productiviteit geoptimaliseerd en zowel interne als externe tevredenheid verhoogd.

Het is zo verhelderend te kunnen samenwerken met partners die, zonder doorgedreven kennis van de organisatie, wel de uitdagingen van je business begrijpen en zeer snel met feitelijke oplossingen komen.

Kelly De Regge, Unit Manager Mid-Office, Start People
Kelly De Regge
Functie
Unit Manager Mid-Office - Start People
Insights

Insights, heet van de naald

Improving the quality by coaching the customer contact professional

Hoe tilt u uw klantendienst expertise naar het volgende niveau

Bij organisaties waar men intern in de customer service voorziet komt er naast klantgerichtheid en de kwalitatieve behandeling van de interactie steeds meer nadruk op innovatie en expertise. Lees hier hoe u uw interne customer service naar het volgende niveau tilt.

Contact houden met de klant via een omnichannel communicatiestrategie

Ook in deze tijd van maatregelen tijdens het coronavirus blijft het belangrijk om het contact met de klant te behouden. De manier van contact houden verandert echter voortdurend. Gebruik dit moment om de huidige klantervaring aan te vullen met een omnichannel aanpak.

Van authenticiteit tot loyaliteit

Klanten zijn net zoals jij en ik, van vlees en bloed met gedachten, doelen en dromen. Logisch? Toch lijkt het vaak dat bedrijven zich dit niet meer herinneren en zakelijke prioriteiten overwinnen. Natuurlijk is het zakelijke belangrijk, maar wat als net dat menselijke aspect klanten loyaal maakt?
Beter klantcontact? Neem contact op met ContactExpert.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?